Vitaliteit en Werk Bollenstreek
Voor energieke en productieve werknemers
 

Over ons

Vitaliteit & Werk Bollenstreek is een collectief van zelfstandig ondernemers en gestart door Marjolein van Hesselingen, Marijne van der Koogh, Sylvia Klink en Fanny Klok. Alledrie actief op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid: vitaliteit en werk.

Naast het kernteam heeft VWB een netwerk van en samenwerking met diverse specialisten die vanuit hun eigen expertise een steentje kunnen bijdragen aan maatschappij, bedrijfsdoelstellingen en persoonlijke ontwikkeling.


Voor organisaties is samenwerken met VWB wel zo makkelijk; je hoeft niet op zoek naar aparte leveranciers of specialisten. Je maakt gebruik van verschillende expertises, vaardigheden en ervaringen.


De mensen achter Vitaliteit & Werk Bollenstreek

Als mens en in de manier van werken vullen Marjolein, Marijne, Sylvia en Fanny elkaar perfect aan. Dat ze komen uit verschillende generaties en in verschillende levensfasen zitten, zien ze als een voordeel. Door open te staan voor de verschillen, leren ze van elkaar en vullen ze elkaar aan.


 

Ons team

Marjolein van Hesselingen

Marjolein van Hesselingen

Positie - Voeding & Vitaliteitscoach - Generatie Y

Over Marjolein haar eigen slechte relatie met voeding en leefstijl van vroeger heeft zij omgezet in een passie voor gezondheid. Zij coacht mannen en vrouwen bij het creeren van een gezonde leefstijl die bij hen past: Één waarbij je niet elke maandag opnieuw op dieet hoeft, genoeg energie hebt, en alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Ze helpt haar cliënten weer lekker in hun vel te komen en een gezonde balans te vinden. Marjolein is gespecialiseerd in voeding bij onregelmatige werktijden, ploegendiensten en de fysieke vitaliteit.

Marijne van der Koogh

Marijne van der Koogh

Positie - Adviseur Duurzame Inzetbaarheid en Coach (re-integratie, loopbaan, leiderschap) - Pragmatische generatie

Over Marijne heeft ruim 20 jaar leidinggevende ervaring waar haar visie op leiderschap, talentontwikkeling, onboarding en beoordelings- en fucntioneringsgesprekken vorm kreeg. Als leidinggevende, (re-integratie)coach en adviseur DI weet ze wat stress en onvoldoende werk-privé balans met medewerkers kan doen, hoe dat kan doorwerken en tot uitval kan leiden. Marijne gelooft in de combinatie van focus én energie. Tijdens haar werk staat ze daarom afwisselend of tegelijk stil bij beide.

Fanny Klok

Fanny Klok

Positie - Coach (stress- en burnout, re-integratie) - Generatie X

Over Fanny heeft als secretaresse en later als freelancer in de project-, office- of eventmanagement een schat aan ervaring opgedaan bij organisaties met uiteenlopende doelstellingen, cultuur en werkwijzen. De valkuilen op de werkvloer zijn haar bekend. Die leerden haar door te vragen tot er duidelijkheid is, om orde in de chaos te brengen en een juiste prioriteitsafweging te maken. Haar Indische roots hebben haar o.a. opmerkzaamheid en oprechte aandacht voor de ander gebracht. Voelsprieten voor datgene wat niét gezegd wordt. Als coach helpt ze mensen die struggelen met het leven of met zichzelf.

Sylvia Klink

Sylvia Klink

Positie HR expert voor MKB'ers (adviseur bij verzuimtrajecten)

Over Sylvia is een professional met 20 jaar ervaring in het HR-vak, zowel bij grote organisaties als in het ondersteunen van internationale bedrijven. Zij is een expert in alle facetten van HR en navigeert met gemak door de complexe wereld van wet- en regelgeving.


Zo werken wij

Vanuit onze eigen diversiteit houden we rekening met generatieverschillen, levensfasen en individuen. De periode waarin iemand geboren is, brengt unieke kenmerken, ervaringen en perspectieven met zich mee. Behoeften, uitdagingen en mogelijkheden zijn veelal gebonden aan de levensfase waarin iemand zit. Bovendien zijn mensen allemaal unieke verschillende individuen met persoonlijke eigenschappen, competenties, drijfveren, waarden en overtuigingen. Door deze 3 aspecten te erkennen, ontstaat er meer inzicht in passende ondersteuning, begeleiding en samenwerking.